25 januar 2011

SS/11

Jeg har kigge og kigget og kigget i ss/11 kollektionerne og fundet frem til nogle trends der helt sikkert går i gennem i foråret og sommeren!:

Råt = Hot

Jeg elsker det. De rå detajler, jakker og shorts skal frem til sommer. Designerne er vilde med det. De slidte look (uden huller) skal helst bruges i farverne røde, sort, hvid, grå eller kaki.. Hvis du ikke vil invistere i en dyr jakke, eller ikke tror at stilen er noget for dig, så køb nogle nitter og sæt det på din jakke fra sidste år. 

Welcome  to 1970!
                                                                                                                Hvis den rå stil ikke er dig så kan du med sikkerhed gå efter 70'er looket. Halvlange nederdele som er højtaljet, store hatte, fine pastelfarver og jeans med vidde i buksebenet. Så er du sommer-lækker!

Blomstret
Jeg håber ikke at du har smidt dine blomstret toppe ud fra sidste år, for de kommer igen i år. Faktisk er det bare generelt mønstre i festlige farver der hitter! Men husk når du har møstre på, så miks det med smykke basis ting for at få et mere gennemført look. (der kan selfølgelig være nogle undtagelser)

Gennemsigtige matrialer
Gennemsigtige matrialer er smukke! Og det er ikke til at komme uden om i den kommende sæson. Man kan få det i næsten alt for tiden. Både skjorter, kjoler og toppe.. og meget mere!

Det er ikke det eneste som blever moderne..:
  • Maxi kjoler: Brug både kjolen til hverdag og fest, til sandaler og højehæle, til store og små smykker, alt efter hvilket look du ønsker
  • Striberne: Også set fra sidste år, men de er stadig hotte. Brug dem sammen noget af alt det nye og blev super smart.
  • Kjoler i forskellige længder: Ja, gå efter de kjoler som er længere bag på, end foran.. De er så flotte!
  • Blonder: Endnu en gammel trend, men den holder! Brug den ikke som sidste år, altså som en hel trøje, men mere som små lækre detajler.
  • Grove sko: De solide, grove sko, ud af træ med masser af plateau.. Mmm!
Farver som kommer på mode: Rød, sort, hvid, blå, orange, grå og lilla.

Makeup:



Læber: Lige nu hitter de røde læber, men til foråret må du godt tage en orange, pink eller mørkelilla på.Brug læbestiften til at fremhæve detajlerne i dit outfit.

Øjene: Det afhænger af lidt af hvert. Både de mærkret og de naturlige er smukke. Men hvis du vil opnå et mere 'rent' eller forsigtigt look, skal du nok gå efter de naturlige. Hvis du vil have lidt attitude skal du tilgengæld bruge de mærkret. Man kan også sige at det kan afhænge at humøret.

Huden: Huden skal være lækker og fin i forår- og sommertiden. Rens, plej og giv masser af fugt.

Kindben: Marker dine kindben og blev super smuk!


Jeg håber at min lille SS/11 guide kunne hjælpe dig lidt:) Jeg ved selfølgelig ikke med sikkerhed om alle tingene bliver super hot, men det er det jeg synes..  Beklager at jeg ikke har blogget så meget.

God aften til alle ;D
//Trine

1 kommentar:

  1. sikke et fint oplæg om 2011(:
    følger dig(:

    anna
    http://annaeglite.blogspot.com/

    SvarSlet

Tak (: