13 juni 2011

Preview Autumn 2011


 Det virker lidt mærkeligt at blogge om efteråret, nu hvor vi endelig har sommer. Men jeg synes bare det er ret at vide hvad næste sæson byder på. Jeg har smugkigget en masse lookbooks og fandt frem til nogle fælles trends:

Minimalistisk: Det bliver stadig meget moderne, bare mere stilrent og helt uden nogle detajler. Dog er det forskellige matrialer, bløde som 'hårde'. Accessories er bare et lille bælte eller en stor halskæde.

Nordisk stil:  Strik, pels og lag på lag, bliver igen i år meget moderne. Man skal hente inspiration fra scandinavien. Stilen holder også i vinter perioden. Accessories er store tørklæder og varne handsker. Tænk i bløde matrialer som uld, bomuld og pels. 

60'erne:  Block-trenden holder igennem efteråret, bare med en ny inspirationkilde. Stilen bliver sjovere og mere livlig med en masse korte kjoler, stramme og løse farverige busker og poloshrits.. 60erne om igen.  Accessories er store smykker som bla. armbond og halskæder. 

70'erne:  Her til sommer er 70 tilbage i en mere ungdom stil. Til efteråret bliver den mere voksen. Varme, smukke farver som cognac, rust og bodorød. Nederdele og trøjer skal gå til midt på læggen. Accessories er en fin hat og guld smykker. 

Til festtøj bliver kjoler inspireret a 40'erne og 50'erne, meget moderne, markeret tajle og store mønstre.

Det var det jeg kunne få ud af lookbook'erne, indtil vidre.
Men nok om efterår.. Nu har vi jo endelig sommer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak (: